Blog

Minden évben újra itt a nagy kérdés: mi legyen a családi nyaralás legújabb célja? Kirándulás a hegyekbe, utazás a Balatonhoz vagy látogatás vidéken a nagyszülőknél? Mi lenne, ha kajakozást is beiktatnának a programba? Ha idén igazán izgalmas nyaralást szervezne, egy vízitúra ideális választás!

A kajakozás csak a kezdet, egy hatalmas kaland kezdete, ami az egész család számára felejthetetlen nyaralást jelenthet! Keressen fel minket bizalommal, és vegyen részt valamelyik induló vízitúránkon! Szeretnének olyan családi nyaralást, ahol kicsit mindannyian kizökkennek a komfortzónájukból, ahol aktív programok várják Önöket, ahol egész nap a természetben lehetnek, és ahol nem tudják előre, mit tartogat a nap? Egy vízitúra a Tiszán vagy Bodrogon pontosan ilyen élmény lesz!

A kajakozás mellett csodás természet, kedves közösség, változatos programok várják a résztvevőket túráinkon. Tegye meg az első lépét az izgalmas családi nyaralás felé, jelentkezzen vízitúráink egyikére!

Cégünk fő tevékenysége a vízitúrák szervezése a Tiszán, az Öreg Túron és a Bodrogon. Ezek általában kenus túrákat jelentenek, többféle időtartammal, kezdő és haladó szinten is. Ha valami különleges élményre vágyik, bátran jelentkezzen hozzánk!

Vízitúráink egyszerre jelentenek kalandokat és aktív pihenést: lehetőség van strandolásra, úszásra is, és természetesen, ha valaki még nem érzi magát magabiztos kenusnak, bátran választhat magának a könnyebb útvonalak közül is. Az evezés egészséges, hiszen átmozgatja az egész testet, fejleszti a hát- és karizmokat, pozitív hatással van az egyensúlyra, és növeli az állóképességet. Egy néhány órás evezés kellemesen elfárasztja az embert, aztán másnap kipihenten, újult erővel és nagyobb tapasztalattal vághat neki a kenutúrának!

Vízitúráink alkalmával rengeteg új ismerőst, barátot szerezhetnek a résztvevők, és nem utolsó sorban gyönyörű vidékekre látogathatnak el, amelyek szárazföldi úton nem, vagy csak nehezen közelíthetőek meg!

Bővebb tájékoztatásért vízitúráinkkal kapcsolatban keressen fel minket bizalommal!

Tavasszal az emberek sokkal nagyobb kedvvel indulnak neki a vízitúráknak, ugyanis pont ebben az időszakban a legszebb a vízi világ, ezt pedig vétek kihagyni. Ha Ön is tisztában van ezzel, azonban nem tudja, hogy hol részesülhet életre szóló élményben, nem kell tovább gondolkoznia, ugyanis a túri vízitúrán pompás emlékeket szerezhet!

A Túr világa mind növényzetében, mind az állatok terén csodálatos különlegességeket rejt, ezt pedig csakis egy vízitúra alkalmával lehet tökéletesen felfedezni. Mivel már erőteljesen a nyár felé tart az évszak, így még az időjárás is kedvező ahhoz, hogy részt vegyen családjával, vagy barátaival a túri vízitúrán.

A túri vízitúrán elfelejtheti a rohanó hétköznapokat, a ó problémákat; olyan környezetben kapcsolódhat ki, ami garantáltan ellazítja és pihenteti a gondolatait, így a túra után frissen és energiával tele vetheti bele magát munkájába, illetve otthoni teendőibe.

Jelentkezzen a túri vízitúrára, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Manapság, ha az ember nyaralni szeretne vagy otthonától távol kikapcsolódni, számos lehetőségből válogathat, azonban vannak olyanok, akik igazán különleges élményekre vágynak, ezért hosszabb ideig is képesek kutatni az ideális lehetőséget. Ha Ön még keresi a tökéletes programot, és szeretné közelebbről is felfedezni a vizek világát, válassza a kenus túrák egyikét!

A kenus túra során olyan élményeket szerezhet, amik egy életen át kísérni fogják, hiszen már önmagában a kenuzás rendkívül különleges tevékenység, ezt pedig fokozza a helyszín, amit a résztvevők a vízi járművel fedeznek fel. Páratlan látványú táj tárul az emberek elé, a különleges növény- és állatvilág pedig végre a valóságban is megtekinthetővé válik, így némiképp az ismereteit is bővítheti ezzel kapcsolatban.

A kenus túra akkor igazán felejthetetlen, ha a családdal vagy a barátokkal vesz részt rajta. Kiváló csapatépítő tevékenység, ahol az embereknek lehetőségük van arra, hogy közelebbről is megismerjék egymást, a rohanó hétköznapoktól és a modern berendezésektől elszakadva.

Bátran jelentkezzen, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!