Blog

Minden évben újra itt a nagy kérdés: mi legyen a családi nyaralás legújabb célja? Kirándulás a hegyekbe, utazás a Balatonhoz vagy látogatás vidéken a nagyszülőknél? Mi lenne, ha kajakozást is beiktatnának a programba? Ha idén igazán izgalmas nyaralást szervezne, egy vízitúra ideális választás!

A kajakozás csak a kezdet, egy hatalmas kaland kezdete, ami az egész család számára felejthetetlen nyaralást jelenthet! Keressen fel minket bizalommal, és vegyen részt valamelyik induló vízitúránkon! Szeretnének olyan családi nyaralást, ahol kicsit mindannyian kizökkennek a komfortzónájukból, ahol aktív programok várják Önöket, ahol egész nap a természetben lehetnek, és ahol nem tudják előre, mit tartogat a nap? Egy vízitúra a Tiszán vagy Bodrogon pontosan ilyen élmény lesz!

A kajakozás mellett csodás természet, kedves közösség, változatos programok várják a résztvevőket túráinkon. Tegye meg az első lépét az izgalmas családi nyaralás felé, jelentkezzen vízitúráink egyikére!

Cégünk fő tevékenysége a vízitúrák szervezése a Tiszán, az Öreg Túron és a Bodrogon. Ezek általában kenus túrákat jelentenek, többféle időtartammal, kezdő és haladó szinten is. Ha valami különleges élményre vágyik, bátran jelentkezzen hozzánk!

Vízitúráink egyszerre jelentenek kalandokat és aktív pihenést: lehetőség van strandolásra, úszásra is, és természetesen, ha valaki még nem érzi magát magabiztos kenusnak, bátran választhat magának a könnyebb útvonalak közül is. Az evezés egészséges, hiszen átmozgatja az egész testet, fejleszti a hát- és karizmokat, pozitív hatással van az egyensúlyra, és növeli az állóképességet. Egy néhány órás evezés kellemesen elfárasztja az embert, aztán másnap kipihenten, újult erővel és nagyobb tapasztalattal vághat neki a kenutúrának!

Vízitúráink alkalmával rengeteg új ismerőst, barátot szerezhetnek a résztvevők, és nem utolsó sorban gyönyörű vidékekre látogathatnak el, amelyek szárazföldi úton nem, vagy csak nehezen közelíthetőek meg!

Bővebb tájékoztatásért vízitúráinkkal kapcsolatban keressen fel minket bizalommal!