Blog

Amikor egy család valamelyik szerettük születésnapját vagy névnapját ünnepli, nem feltétlenül tárgyi ajándékkal szeretnék meglepni az illetőt. Ilyenkor szívesebben ajándékoznak élményt a családtagok, amiken ők is részt tudnak venni, így még különlegesebbé tehetik a közös ünneplést. Ha Ön is szeretne emlékezetes pillanatokat ajándékozni, fizesse be az egész családot kajak túrára!

A kajak túrák nemcsak emlékezetes pillanatokat biztosítanak az ünnepelt és a család számára egyaránt, hanem végre valóban olyan programon vehet részt mindenki, ami az összetartozásról szól, ez pedig egy családi esemény kapcsán elengedhetetlen tényező. A kajak túrákon semmilyen külső tényező nem zavarhatja meg a közös ünneplést, így ezek az élmények csak még jobban összekovácsolják a családtagokat.

Fedezze fel kajak túráink választékát és éljen az Önnek tetsző ajánlattal! Lepje meg egy élménnyel az egész családot, hiszen az ünnepeltnek az a legszebb ajándék, ha a jeles napot együtt töltheti azokkal, akik a legfontosabbak számára. A foglaláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A kenus túra azon túl, hogy óriási élmény, számtalan pozitív hatást gyakorol a szervezetre is. Nézzük, miért érdemes rajta részt venni, vagyis milyen egészségügyi előnyökkel számolhatunk az élményen kívül!

A kenus túra hozzájárul az izomzat erősödéséhez, hiszen szinte minden fontos izomcsoportot átmozgat. Az evezés növeli a tüdőkapacitást, segít a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében. A kenus túra más sportokhoz képest sokkal kevésbé terheli meg az ízületeket, ezáltal kisebb a sportsérülések esélye. Nagyon jó hatással van a gerincre, hiszen a hátizmok folyamatosan dolgoznak, és ezáltal nem csak erősebbé, hanem rugalmasabbá is válnak. Végül nem szabad megfeledkezni a kenus túra stresszcsökkentő hatásáról sem!

Szeretne részt venni egy jól megszervezett kenus túrán? Keressen fel minket bizalommal és válasszon kedvére ajánlataink közül! Nálunk lehetőség van a Bodrog, az Öreg-Túr, a Túr, a Szamos és a Tisza folyókon is egy kalandos, feledhetetlen evezésre!

Mi legyen a nyári program? Sosincs túl korán elkezdeni megszervezni, vagy akár csak beszélgetni arról, hogy mi lesz akkor, ha újra melegen süt majd a nap, ha minden kizöldül, és az egyetlen, amit fel kell kapnunk, ha kilépünk az ajtón, az a szalmakalapunk.

Egy vízitúra? Abból is a vándor vízitúrát ajánljuk azok számára, akik nem csak pár napot szeretnének eltölteni a vízen, hanem belekóstolnának a vízi élmények javába. A vándor vízitúra egy hétig tart, aminek az az előnye, hogy vezetett túra keretében visszük végig a résztvevőket egy már jól ismert útvonalon. A vezetésünkkel a Tisza legszebb szakaszait ismerhetik meg, nem kell bolyonganiuk, nem fognak eltévedni, hanem a legjobbat kapják a látnivalókból és az élményekből.

A vándor vízitúra első része az Öreg Túron kezdődik, ezután pedig tovább haladunk a Felső Tiszán, Tiszabecs és Gergelyugornya között, majd pedig hazatérünk. Utunkat  homokpadok, strandok és gyönyörű környezet szegélyezi, mindenhol akad valamilyen látnivaló, vagy program.

Vegyen részt vándor vízitúránkon! Keressen minket a részletekért megadott elérhetőségeinken!

Minden évben újra itt a nagy kérdés: mi legyen a családi nyaralás legújabb célja? Kirándulás a hegyekbe, utazás a Balatonhoz vagy látogatás vidéken a nagyszülőknél? Mi lenne, ha kajakozást is beiktatnának a programba? Ha idén igazán izgalmas nyaralást szervezne, egy vízitúra ideális választás!

A kajakozás csak a kezdet, egy hatalmas kaland kezdete, ami az egész család számára felejthetetlen nyaralást jelenthet! Keressen fel minket bizalommal, és vegyen részt valamelyik induló vízitúránkon! Szeretnének olyan családi nyaralást, ahol kicsit mindannyian kizökkennek a komfortzónájukból, ahol aktív programok várják Önöket, ahol egész nap a természetben lehetnek, és ahol nem tudják előre, mit tartogat a nap? Egy vízitúra a Tiszán vagy Bodrogon pontosan ilyen élmény lesz!

A kajakozás mellett csodás természet, kedves közösség, változatos programok várják a résztvevőket túráinkon. Tegye meg az első lépét az izgalmas családi nyaralás felé, jelentkezzen vízitúráink egyikére!

Cégünk fő tevékenysége a vízitúrák szervezése a Tiszán, az Öreg Túron és a Bodrogon. Ezek általában kenus túrákat jelentenek, többféle időtartammal, kezdő és haladó szinten is. Ha valami különleges élményre vágyik, bátran jelentkezzen hozzánk!

Vízitúráink egyszerre jelentenek kalandokat és aktív pihenést: lehetőség van strandolásra, úszásra is, és természetesen, ha valaki még nem érzi magát magabiztos kenusnak, bátran választhat magának a könnyebb útvonalak közül is. Az evezés egészséges, hiszen átmozgatja az egész testet, fejleszti a hát- és karizmokat, pozitív hatással van az egyensúlyra, és növeli az állóképességet. Egy néhány órás evezés kellemesen elfárasztja az embert, aztán másnap kipihenten, újult erővel és nagyobb tapasztalattal vághat neki a kenutúrának!

Vízitúráink alkalmával rengeteg új ismerőst, barátot szerezhetnek a résztvevők, és nem utolsó sorban gyönyörű vidékekre látogathatnak el, amelyek szárazföldi úton nem, vagy csak nehezen közelíthetőek meg!

Bővebb tájékoztatásért vízitúráinkkal kapcsolatban keressen fel minket bizalommal!

Tavasszal az emberek sokkal nagyobb kedvvel indulnak neki a vízitúráknak, ugyanis pont ebben az időszakban a legszebb a vízi világ, ezt pedig vétek kihagyni. Ha Ön is tisztában van ezzel, azonban nem tudja, hogy hol részesülhet életre szóló élményben, nem kell tovább gondolkoznia, ugyanis a túri vízitúrán pompás emlékeket szerezhet!

A Túr világa mind növényzetében, mind az állatok terén csodálatos különlegességeket rejt, ezt pedig csakis egy vízitúra alkalmával lehet tökéletesen felfedezni. Mivel már erőteljesen a nyár felé tart az évszak, így még az időjárás is kedvező ahhoz, hogy részt vegyen családjával, vagy barátaival a túri vízitúrán.

A túri vízitúrán elfelejtheti a rohanó hétköznapokat, a ó problémákat; olyan környezetben kapcsolódhat ki, ami garantáltan ellazítja és pihenteti a gondolatait, így a túra után frissen és energiával tele vetheti bele magát munkájába, illetve otthoni teendőibe.

Jelentkezzen a túri vízitúrára, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Manapság, ha az ember nyaralni szeretne vagy otthonától távol kikapcsolódni, számos lehetőségből válogathat, azonban vannak olyanok, akik igazán különleges élményekre vágynak, ezért hosszabb ideig is képesek kutatni az ideális lehetőséget. Ha Ön még keresi a tökéletes programot, és szeretné közelebbről is felfedezni a vizek világát, válassza a kenus túrák egyikét!

A kenus túra során olyan élményeket szerezhet, amik egy életen át kísérni fogják, hiszen már önmagában a kenuzás rendkívül különleges tevékenység, ezt pedig fokozza a helyszín, amit a résztvevők a vízi járművel fedeznek fel. Páratlan látványú táj tárul az emberek elé, a különleges növény- és állatvilág pedig végre a valóságban is megtekinthetővé válik, így némiképp az ismereteit is bővítheti ezzel kapcsolatban.

A kenus túra akkor igazán felejthetetlen, ha a családdal vagy a barátokkal vesz részt rajta. Kiváló csapatépítő tevékenység, ahol az embereknek lehetőségük van arra, hogy közelebbről is megismerjék egymást, a rohanó hétköznapoktól és a modern berendezésektől elszakadva.

Bátran jelentkezzen, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A vízitúra azok számára jó kikapcsolódási lehetőség, akik nem úgy képzelik el a szabadságot vagy a szünidőt, hogy várost néznek. A természetben egészen másfajta kikapcsolódásra lelünk. Egy vízitúrán nem kell mással törődni, csak azzal, hogy a látványt, az élményt teljes egészében magunkba szívjuk, mint egy szivacs. Az Öreg Túr vízitúra is egy olyan lehetőség, ahol minden résztvevő visszatérhet a természetbe. A múzeumok, műtárgyak helyett a természet műremekeit lehet megcsodálni, a templomok boltívei helyett a part menti fák égbe nyúló boltozata alatt végigcsorogni a folyón, a régi épületek helyett a vízbe nyúló öreg fák faágai között lehet evezni.

El tudja képzelni, hogy részt vesz egy Öreg Túr vízitúrán, ahol az eddig megszokott városnézés helyett valami egészen újat próbál ki? Jelentkezzen egy Öreg Túr vízitúrára, és evezze ki magából a stresszt, ismerje meg jobban az Önt körülvevő csodás természetet, élvezze, hogy nem zaj és tömeg veszi körül, csak a folyó és békés környezete!

Keressen fel minket bizalommal, és érdeklődjön a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén szabad helyekről és időpontokról az Öreg Túr vízitúrával kapcsolatban!