Kenutúra a Tiszán: ismerje meg a vizeinket testközelből!

A tavasz már elhozza a vízitúrák ígéretét azoknak, akik a Tisza vizén szeretnének idén is lecsorogni. Aki a Vidám Delfinnel indul kenutúrára a Tiszán, választhat egyéni kenutúra vagy pedig szervezett kenutúra között.

Az egyéni kenutúrákat olyan jelentkezőknek ajánljuk, akik tapasztaltabbak és több alkalommal nekivágtak már a folyónak, vész esetén tudják, hogy mi a teendő. A szervezett kenutúra viszont olyan vízitúrázóknak ajánlott, akik még kezdőként ülnek kenuba. Akármelyik kenutúrát választja is valaki, annak garantáltan szép élményekben és izgalmas kalandokban lesz része. Végigevezünk a Tiszán, és miközben az evezést gyakoroljuk, át tudjuk adni magunkat a vízparti táj szépségeinek. Az evezést közös programok színesítik.

Vízitúráink közül mindenki az ideje, érdeklődése, kalandvágya szerint választhat. A Vidám Delfin kenutúrák között van egy napos és egy hetes is!

Ha úgy érzi, hogy szólítja a Tisza, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken, foglaljon helyet és időpontot kenutúráink egyikére!

«
»