Öreg Túr vízitúra: töltse a szabadságát vizen!

Öreg Túr vízitúra: töltse a szabadságát vizen!

A vízitúra azok számára jó kikapcsolódási lehetőség, akik nem úgy képzelik el a szabadságot vagy a szünidőt, hogy várost néznek. A természetben egészen másfajta kikapcsolódásra lelünk. Egy vízitúrán nem kell mással törődni, csak azzal, hogy a látványt, az élményt teljes egészében magunkba szívjuk, mint egy szivacs. Az Öreg Túr vízitúra is egy olyan lehetőség, ahol minden résztvevő visszatérhet a természetbe. A múzeumok, műtárgyak helyett a természet műremekeit lehet megcsodálni, a templomok boltívei helyett a part menti fák égbe nyúló boltozata alatt végigcsorogni a folyón, a régi épületek helyett a vízbe nyúló öreg fák faágai között lehet evezni.

El tudja képzelni, hogy részt vesz egy Öreg Túr vízitúrán, ahol az eddig megszokott városnézés helyett valami egészen újat próbál ki? Jelentkezzen egy Öreg Túr vízitúrára, és evezze ki magából a stresszt, ismerje meg jobban az Önt körülvevő csodás természetet, élvezze, hogy nem zaj és tömeg veszi körül, csak a folyó és békés környezete!

Keressen fel minket bizalommal, és érdeklődjön a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén szabad helyekről és időpontokról az Öreg Túr vízitúrával kapcsolatban!

«
»