A víztúrák a Tiszán tavasszal is különleges élményt nyújtanak!

vizitúra

Nyakunkon a tavasz, már csak néhány nap, és hivatalosan is a márciust köszönthetjük. Ilyenkor már bátrabban lehet szabadtéri programokat is tervezni, hiszen egyre nagyobb eséllyel lesz jó idő. A természet már ébred, megjelentek az első rügyek, hamarosan pedig minden virágba borul. Mikor lehetne jobb alkalom egy víztúrára a Tiszán?

Bizonyos víztúrák a Tiszán már tavasszal is elérhetőek, nem csak nyáron. A folyó minden évszakban csodaszép, de ilyenkor egészen különleges hangulata van. A virágzó fák illata lengi be az egész területet, énekelnek a madarak, láthatóan ők is örülnek a napsütésnek. Egy tavaszi víztúra a Tiszán maradandó emlék lesz, nem érdemes kihagyni! Rövidebb és hosszabb túrák is elérhetőek, így mindenki ideje és kedve szerint válogathat a kínálatból.

Ha szeretne többet tudni a lehetőségekről, illetve megismerni a részleteket, keressen fel minket bizalommal! Jöjjön el Ön is egy tavaszi víztúrára a Tiszán, köszöntse a jó időt különleges módon! A megadott elérhetőségeink bármelyikén kérhet bővebb tájékoztatást.

«
»