Vizitúra a Tiszán: használja ki a koraőszi időt!

vízitúra a Tiszán

Ugyan a nyár vége lassan elérkezik, de az ősz eleje még tökéletesen alkalmas különféle szabadidős programok szervezéséhez. A kirándulások és a sütögetések mellett érdemes még egy utolsó, nagyobb programot is megszervezni, amikor is kimozdulhatunk otthonról, és meglátogathatunk olyan tájakat, ahol még sosem jártunk, vagy ahová visszavágyunk. Ilyen lehet például egy vízitúra a Tiszán.

Egy vízitúra a Tiszán felejthetetlen élményt nyújthat, és nem csak egymagunkban érdemes meglátogatnunk ezt a mesés környéket: a családdal, illetve akár egy nagyobb, baráti társasággal is érdemes elmenni egy vízitúrára, a Tiszára. Akár egy hosszú hétvége is elegendő lehet a tartalmas kikapcsolódáshoz, a maradandó élmények szerzéséhez és a túra utáni pihenéshez, hiszen egy vízitúra a Tiszán csupán egy-két napot vesz igénybe, amit viszont nyújt, az felejthetetlen.

Ráadásul a vízitúra a Tiszán lényegesen alacsonyabb költségkeretből is megoldható, mint egy utazás, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a jelenlegi, járványveszélyes helyzetben sokkal biztonságosabb is. Az esetszámok csak nálunk, Magyarországon nem emelkednek drasztikusan, legalábbis egyelőre, ám a környező országokban nem ennyire rózsás a helyzet. Egy vízitúrán ráadásul csak olyanokkal leszünk körülvéve, akiket ismerünk, idegeneknek gyakorlatilag esélyük sem lehet a közelünkbe jutni.

Amennyiben Ön is szeretne részt venni egy vízitúrán, a Tiszán, érdemes bennünket választania! Cégünk hosszú évek tapasztalatával vállalja a túrák szervezését és lebonyolítását, mi több, a kajakok és kenuk bérlése okán is fordulhat hozzánk, hiszen ezeket is tudjuk biztosítani. Az áraink igen kedvezőek, szolgáltatásunk színvonalas, túravezetőink tapasztaltak, és a kempinges elhelyezést is megoldjuk Ön helyett, így mindenképp érdemes belevágnia, és részt vennie egy vízitúrán, a Tiszán, a mi szervezésünkben!

Ha felkeltettük az érdeklődését tiszai vízitúráink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és adja le időben jelentkezését!

«
»