Ez lehet a következő nyár programja: vándor vízitúra!

Mi legyen a nyári program? Sosincs túl korán elkezdeni megszervezni, vagy akár csak beszélgetni arról, hogy mi lesz akkor, ha újra melegen süt majd a nap, ha minden kizöldül, és az egyetlen, amit fel kell kapnunk, ha kilépünk az ajtón, az a szalmakalapunk.

Egy vízitúra? Abból is a vándor vízitúrát ajánljuk azok számára, akik nem csak pár napot szeretnének eltölteni a vízen, hanem belekóstolnának a vízi élmények javába. A vándor vízitúra egy hétig tart, aminek az az előnye, hogy vezetett túra keretében visszük végig a résztvevőket egy már jól ismert útvonalon. A vezetésünkkel a Tisza legszebb szakaszait ismerhetik meg, nem kell bolyonganiuk, nem fognak eltévedni, hanem a legjobbat kapják a látnivalókból és az élményekből.

A vándor vízitúra első része az Öreg Túron kezdődik, ezután pedig tovább haladunk a Felső Tiszán, Tiszabecs és Gergelyugornya között, majd pedig hazatérünk. Utunkat  homokpadok, strandok és gyönyörű környezet szegélyezi, mindenhol akad valamilyen látnivaló, vagy program.

Vegyen részt vándor vízitúránkon! Keressen minket a részletekért megadott elérhetőségeinken!

«
»