Gasztronómiai hétvégi csillag vízitúra Öreg Túr – Tisza

Időtartam: 3 nap / 2 éjszaka
Folyó:
Részvételi díj:
27.300 Ft
Indulási időpontok:
Még nincs meghirdetett időpont.

E vízitúránkon nemcsak egy hétvége alatt két folyón (a vadregényes Öreg Túr folyón és a Tisza felső szakaszán) is kenutúrázhatnak vendégeink, hanem belekóstolhatnak a Tisza menti településeken oly népszerű ételek és italkülönlegességek ízvilágába is egy hosszú hétvége alatt. A vízitúra során megismerhetik az ország legkeletibb csücskének látványosságait és kultúrtörténeti emlékeit, mint például: Milota: a dió hazája; Tiszacsécse: református templom; Móricz Zsigmond szülőháza: fa harangtorony; Tiszakóród: Túr bukógát; Szatmárcseke: Kölcsey emlékház, kopjafás temető; Túristvándi, a híres vízimalom. (*opcionális)

*Opcionális: A csoport egységes kérése és előzetes bejelentése esetén. 

A gasztronómiai csillag vízitúrát zárt csoportoknak, minimum 25 fő együttes jelentkezése esetén indítjuk, főszezonon kívül. 

Részvételi díj

27.300 Ft (előleg 40%), amely összeg tartalmazza a 2 napi sátorhely és szállásdíjat kempingben, a napi kétszeri gasztronómiai étkezés költségét (reggeli és meleg, kétfogásos vacsora), a kajak-kenu használati díját, a hajó visszaszállításának költségét olyan állomásokról, melyekről a visszaevezés problémás, vízitúravezetők és oktatók tiszteletdíját. A kenutúra panzióban történő elhelyezéssel: 33.000 Ft.

A vízitúra során megtekintett nevezetességek, valamint a kínált ételek a Vízitúra gasztronómiai fűszerezéssel című programunk rövidített változata.

 

Útvonal

Sonkád – Kölcse (12 km), Tiszabecs - Szatmárcseke (24 km)

Távolság

36 fkm

Program

1 nap: Érkezés a Vidám Delfin Kempingbe, vacsora. (Káposztás bableves, szatmári szilvalekvárral töltött fánk)

2 nap: Délelőtt kajak kenu oktatás, hajótípus kiválasztása, vízitúra az Öreg Túr folyón Kölcsétől, a híres túristvándi vízimalomig.

3 nap: Vízitúra a Tisza legfelső magyar szakaszán a még kavicsos partszakaszokkal büszkélkedő Tisza Tiszabecs – Szatmárcseke közötti szakaszán. Napi szakasz: 24 fkm. Hazautazás.

Hasonló vízitúrát szeretne gasztronómiai fűszerezés nélkül? Részletekért kattintson ide

Kezdő vízitúrázóként könnyen teljesíthető kenutúrát keres? Részletekért kattintson ide

Kedvezmények

I. Állandó kedvezmény:

A gyerekkedvezmény életkortól függően alanyi jogon jár, megrendeléskor ne felejtse el megadni a gyerekek létszámát és korát. Az életkort a vízitúra előtti bejelentkezésnél igazolvánnyal, okirattal igazolni kell!
 1. Gyerekkedvezmény: (csak szülőkkel érkező gyerekeknek)
  • Gyerek 0-2,99 évig ingyenes
  • 3-5,99 évig 30%
  • 6-11,99 évig 20%

II. Választható kedvezmény:

Megrendeléskor az alábbi kedvezmények közül választhat. A kedvezmények nem összevonhatóak, ezek közül csak egy kedvezmény vehető igénybe.
 1. Ingyen vehet részt (19.-ként) a szervező azon a programon, amelyre 18 fő részvételi díját egy összegben határidőre befizette. Nagyobb csoportok esetében a 38., 57., 76., 95., 114. főnek ingyenes részvételt biztosítunk.
 2. 19 fő feletti létszám esetén 8%, 29 fő feletti létszám esetén 10% szervezési díjat biztosítunk, ingyenesség igénye nélkül.
 3. 10% kedvezményben részesül az a vízitúrázó vendégünk, aki március 31.-ig a teljes részvételi díjat egy összegben eljuttatja irodánkhoz.
 4. 5% kedvezményben részesül az a vízitúrázó vendégünk, aki április 30.-ig a teljes részvételi díjat egy összegben eljuttatja irodánkhoz.
 5. Legalább 2 éve nyilvántartásunkban szereplő utasaink 5% kedvezményben részesülnek. Kérjük, megrendeléskor a megjegyzésbe írja be, mikor utazott velünk.

Tudnivalók

Tudnivalók a Vidám Delfin Vízitúrákról :

Indulási hely:

 • Találkozóhely a vízitúrák kiinduló állomásán van, Tiszabecs esetén a Vidám Delfin Kemping és Panzió (Tiszabecs, Kis u 21-27, Tel: +36 30 503 9069.
 • Kérésre a vonattal Nyíregyházára vagy Fehérgyarmatra érkező csoportok utaztatását külön díjazás ellenében különjáratú autóbuszokkal lebonyolítjuk: (Az árak egy útra értendők!)
Fehérgyarmatról Autóbuszaink Nyíregyházáról
13.000 Ft 8-9 Fős mikrobusz 31.500 Ft
20.500 Ft 19 fős mikrobusz 46.000 Ft
30.500 Ft 45 fős busz 69.000 Ft

Általános tudnivalók:

  • A vízitúrák előtt OKTATÁSBAN részesítünk mindenkit, aki ezt igényli, utána pedig a gyakorlás során a résztvevők kiválaszthatják a számukra szimpatikus hajótípust túrájukhoz.
  • Választható hajótípusok: 2-3-4 személyes kenuk , 1-2 személyes túra kajakok. Lást a kajak-kenu kölcsönzés oldalon!
  • Programjaink a meghirdetett turnus első napján 14 órától kezdődnek és az utolsó nap 14 óráig tartanak.
  • A megérkezés napján az alábbi programokat ajánljuk: 14-18 óra között megérkezés, bejelentkezés a túrára, 18 órakor vacsora.
  • Egy napos vízitúra esetén reggel 8:30-ra kell megérkezni.
  • A kempingezéshez javasolt felszerelések, melyekről a túrázónak magának kell gondoskodnia: sátor, hálózsák, matrac, polifoam, elemlámpa, tisztálkodási eszközök, személyes tárgyak, napsütés elleni szerek, hosszú póló, sapka (vászon), esőkabát, vízhatlan zsákok, hordó vagy vödör lezárható tetővel (az uticsomag szárazon tartása érdekében) zsineg, kikötő közél 5 méteres, víztároló edény, stb.
Vízhatlan csomag készítéséhez 30 l-es műanyag hordó bérelhető 400 Ft/darab/nap áron.
 • A programok résztvevői saját elhatározásukból és saját felelősségükre vesznek részt! Kiskorú vendégeink szülői engedéllyel túrázhatnak. A részvétel feltétele az úszástudás!
 • A túra indításához szükséges minimális létszám 20 fő, mely létszám nem egy csoporton belül, hanem az adott turnusra összesen jelentkezők száma. Ennek hiányában az utazási iroda felajánlhat azonos időpontban hasonló túrán való részvételt. Kisebb létszámú csoportok a katalógusban nem meghirdetett időpontban felár ellenében jelentkezhetnek: 7-9 fő esetén: 50%, 10-14 fő esetén: 40%, 15-19 fő esetén 25 % felár fizetendő.

Jelentkezés:

 • On-line, az adott vízitúránál a "jelentkezem az útra" gomb megnyomása után.
 •  Személyesen vagy telefonos egyeztetés után az utazási irodánkhoz eljuttatott írásos megrendelővel lehet, mellyel az utat opcióba helyezzük. Ha a megrendelő beérkezésének időpontjától számított 5 napon belül az előleg nem érkezik meg irodánkhoz, az opcióba helyezés törlődik.
 • Foglalás 40 % előleg befizetésével történik, mely egyben az  utazási szerződés elfogadását is jelenti. Az aláírt utazási szerződésünket az előleg befizetésének idejében mindenképp küldje el részünkre! A részvételi díj fennmaradó részét pedig a vízitúra helyszínén szíveskedjen munkatársunknak kifizetni.

Befizetési lehetőségek

 • Készpénzzel a Vidám Delfin Utazási Irodában (4400 Nyíregyháza, Szent Miklós tér 7.)
 • Belföldi postai utalványon ugyanerre a címre.
 • Az CIB 11100702-11243791-01000003-es bankszámla számra átutalással. Kérjük, utalásnál a közleményben csak a megrendelés számát tüntesse fel!
 • vagy internetes fizetéshez használható bankkártyával az on-line foglalással egybekötve azonnal. (fejlesztés alatt)

Nyitva tartás

Irodánk hétfőtől - péntekig 9-17 óráig tart nyitva.

Biztosítás

A részvételi díjaink biztosítást nem tartalmaznak, de megkötésüket feltétlenül javasoljuk irodánkban. Utasainkat külön díjazás ellenében betegség-, baleset-és poggyászkár esetére az Európai Utazási Biztosítási ZRT-nél biztosítjuk. Irodánknál útlemondási (storno) biztosítás is köthető. Amennyiben segítségére lehetünk, keressen bennünket az alábbi linken:  kacsolat
«
»