Egyhetes csillag vízitúra a Tiszaháton Tisza – Túr – Öreg Túr

Időtartam: 7 nap / 6 éjszaka
Folyó:
Részvételi díj:
42.650 Ft
Indulási időpontok:
2021.06.18. - 2021.06.24.
2021.07.09. - 2021.07.15.
2021.08.19. - 2021.08.25.

Legkedveltebb vízitúra programunk a Szabályozott Túr, az Öreg Túr és a Felső-Tisza legszebb szakaszaival! 7 nap alatt 3 különböző folyót is bebarangolhat kenuval vagy kajakkal ezen a programon. Ezt a különleges vízitúránkat azok számára javasoljuk, akiknek fontos szempont, hogy egy héten keresztül minden nap a Felső-Tisza legkomfortosabb kempingjébe vagy panziójába térjenek vissza kenutúráikról sátraikba vagy zuhanyzós szobáikba. Tiszabecsről kivitelezhető, hogy a Tiszán, szabályozott Túron és az Öreg Túron is vízitúrázzunk, az utaztatást autóbuszokkal biztosítjuk. Utazásaink során még szárazföldön is betekintést nyújtunk az ország keleti csücskének, a Tiszahátnak kultúrtörténeti látványosságaiba. Ez a vízitúránk büszkélkedhet a legváltozatosabb és legkedveltebb vízitúra címmel!

Részvételi díj

42.650 Ft (előleg 40%), amely összeg tartalmazza a 6 napi sátorhely és szállásdíjat kempingben vagy panzióban, a napi kétszeri étkezés költségét (reggeli és meleg, kétfogásos vacsora), a kajak és kenu használati díját, a kenuk visszaszállításának költségét, és a vízitúravezetést.

A vízitúra panzióban történő elhelyezéssel: 54.600 Ft

Útvonal

Kölcse - Túristvándi (14 fkm), Tiszabecs - Szatmárcseke (24 fkm), Nagyhódos - Sonkád (17 fkm), Sonkád - Kölcse (12 fkm), Szatmárcseke - Tivadar (15 fkm)

Távolság

82 fkm

Program

1. nap: érkezés a Vidám Delfin Kempingbe, vacsora, eligazítás.

2. nap: Délelőtt felkészülés a vízitúrára, kajak kenu oktatás a vízibázison. Utazás busszal Kölcsére, vizitúra az Öreg Túr Kölcse Túristvándi közötti kalandos, bedőlt fákkal színesített, nádasokon átvezető szakaszán.  Buszos transzfer vissza a kempingbe.

3. nap: Kenutúra a Tisza legfelső magyar szakaszán a még kavicsos partszakaszokkal büszkélkedő Tisza Tiszabecs Szatmárcseke közötti részén (24 fkm). Utazás vissza a kempingbe.

4. nap: Vízitúra Nagyhódostól a szabályozott Túr folyó legfelső érintetlen szakaszán a sonkádi kis bukógátig.   Strandolás után utazás busszal a kempingbe.

5. nap: Utazás busszal Sonkádra, vízitúra a kalandos, vadregényes Öreg Túr folyón a sonkádi Kis Bukógáttól Kölcséig, a folyó legfelső szakaszán. Buszos transzfer vissza a vízibázisra.

6. nap: vízitúra a Tisza legszebb, leggyönyörűbb szakaszán Szatmárcseke és Tivadar között (15 fkm). Itt a folyó minden kanyarban aranysárga homokpartokkal várja a fürdőzni, napozni, romantikus környezetre vágyó vízitúrázókat. Transzfer vissza a kempingbe.

7. nap: délelőtt strandolás, fürdőzés a tiszabecsi szabadstrandon, fakultatív kerékpártúra, hazautazás.

Fakultatív program a vízitúra után: önálló kerékpártúra, a tiszabecsi vízibázison kerékpár bérelhető, mellyel nagyszerű kirándulás tehető a 2019-ben újonnan aszfaltozott töltés tetején a tiszacsécsei Móricz házig, esetleg a tiszakóródi nagy bukógátig. A kenutúra ára a kerékpárbérlést nem tartalmazza.

Nincs ideje egyhetes vízitúrára? Próbálja ki se nem rövid, se nem hosszú vízitúránkat! Részletekért kattintson ide

A vízitúra mellett pihenéssel szeretné tölteni a szabadidejét? Részletekért kattintson is 

 

 

Kedvezmények

I. Állandó kedvezmény:

A gyerekkedvezmény életkortól függően alanyi jogon jár, megrendeléskor ne felejtse el megadni a gyerekek létszámát és korát. Az életkort a vízitúra előtti bejelentkezésnél igazolvánnyal, okirattal igazolni kell!
 1. Gyerekkedvezmény: (csak szülőkkel érkező gyerekeknek)
  • Gyerek 0-2,99 évig ingyenes
  • 3-5,99 évig 30%
  • 6-11,99 évig 20%

II. Választható kedvezmény:

Megrendeléskor az alábbi kedvezmények közül választhat. A kedvezmények nem összevonhatóak, ezek közül csak egy kedvezmény vehető igénybe.
 1. Ingyen vehet részt (19.-ként) a szervező azon a programon, amelyre 18 fő részvételi díját egy összegben határidőre befizette. Nagyobb csoportok esetében a 38., 57., 76., 95., 114. főnek ingyenes részvételt biztosítunk.
 2. 19 fő feletti létszám esetén 8%, 29 fő feletti létszám esetén 10% szervezési díjat biztosítunk, ingyenesség igénye nélkül.
 3. 10% kedvezményben részesül az a vízitúrázó vendégünk, aki március 31.-ig a teljes részvételi díjat egy összegben eljuttatja irodánkhoz.
 4. 5% kedvezményben részesül az a vízitúrázó vendégünk, aki április 30.-ig a teljes részvételi díjat egy összegben eljuttatja irodánkhoz.
 5. Legalább 2 éve nyilvántartásunkban szereplő utasaink 5% kedvezményben részesülnek. Kérjük, megrendeléskor a megjegyzésbe írja be, mikor utazott velünk.

Tudnivalók

Tudnivalók a Vidám Delfin Vízitúrákról :

Indulási hely:

 • Találkozóhely a vízitúrák kiinduló állomásán van, Tiszabecs esetén a Vidám Delfin Kemping és Panzió (Tiszabecs, Kis u 21-27, Tel: +36 30 503 9069.
 • Kérésre a vonattal Nyíregyházára vagy Fehérgyarmatra érkező csoportok utaztatását külön díjazás ellenében különjáratú autóbuszokkal lebonyolítjuk: (Az árak egy útra értendők!)
Fehérgyarmatról Autóbuszaink Nyíregyházáról
13.000 Ft 8-9 Fős mikrobusz 31.500 Ft
20.500 Ft 19 fős mikrobusz 46.000 Ft
30.500 Ft 45 fős busz 69.000 Ft

Általános tudnivalók:

  • A vízitúrák előtt OKTATÁSBAN részesítünk mindenkit, aki ezt igényli, utána pedig a gyakorlás során a résztvevők kiválaszthatják a számukra szimpatikus hajótípust túrájukhoz.
  • Választható hajótípusok: 2-3-4 személyes kenuk , 1-2 személyes túra kajakok. Lást a kajak-kenu kölcsönzés oldalon!
  • Programjaink a meghirdetett turnus első napján 14 órától kezdődnek és az utolsó nap 14 óráig tartanak.
  • A megérkezés napján az alábbi programokat ajánljuk: 14-18 óra között megérkezés, bejelentkezés a túrára, 18 órakor vacsora.
  • Egy napos vízitúra esetén reggel 8:30-ra kell megérkezni.
  • A kempingezéshez javasolt felszerelések, melyekről a túrázónak magának kell gondoskodnia: sátor, hálózsák, matrac, polifoam, elemlámpa, tisztálkodási eszközök, személyes tárgyak, napsütés elleni szerek, hosszú póló, sapka (vászon), esőkabát, vízhatlan zsákok, hordó vagy vödör lezárható tetővel (az uticsomag szárazon tartása érdekében) zsineg, kikötő közél 5 méteres, víztároló edény, stb.
Vízhatlan csomag készítéséhez 30 l-es műanyag hordó bérelhető 400 Ft/darab/nap áron.
 • A programok résztvevői saját elhatározásukból és saját felelősségükre vesznek részt! Kiskorú vendégeink szülői engedéllyel túrázhatnak. A részvétel feltétele az úszástudás!
 • A túra indításához szükséges minimális létszám 20 fő, mely létszám nem egy csoporton belül, hanem az adott turnusra összesen jelentkezők száma. Ennek hiányában az utazási iroda felajánlhat azonos időpontban hasonló túrán való részvételt. Kisebb létszámú csoportok a katalógusban nem meghirdetett időpontban felár ellenében jelentkezhetnek: 7-9 fő esetén: 50%, 10-14 fő esetén: 40%, 15-19 fő esetén 25 % felár fizetendő.

Jelentkezés:

 • On-line, az adott vízitúránál a "jelentkezem az útra" gomb megnyomása után.
 •  Személyesen vagy telefonos egyeztetés után az utazási irodánkhoz eljuttatott írásos megrendelővel lehet, mellyel az utat opcióba helyezzük. Ha a megrendelő beérkezésének időpontjától számított 5 napon belül az előleg nem érkezik meg irodánkhoz, az opcióba helyezés törlődik.
 • Foglalás 40 % előleg befizetésével történik, mely egyben az  utazási szerződés elfogadását is jelenti. Az aláírt utazási szerződésünket az előleg befizetésének idejében mindenképp küldje el részünkre! A részvételi díj fennmaradó részét pedig a vízitúra helyszínén szíveskedjen munkatársunknak kifizetni.

Befizetési lehetőségek

 • Készpénzzel a Vidám Delfin Utazási Irodában (4400 Nyíregyháza, Szent Miklós tér 7.)
 • Belföldi postai utalványon ugyanerre a címre.
 • Az CIB 11100702-11243791-01000003-es bankszámla számra átutalással. Kérjük, utalásnál a közleményben csak a megrendelés számát tüntesse fel!
 • vagy internetes fizetéshez használható bankkártyával az on-line foglalással egybekötve azonnal. (fejlesztés alatt)

Nyitva tartás

Irodánk hétfőtől - péntekig 9-17 óráig tart nyitva.

Biztosítás

A részvételi díjaink biztosítást nem tartalmaznak, de megkötésüket feltétlenül javasoljuk irodánkban. Utasainkat külön díjazás ellenében betegség-, baleset-és poggyászkár esetére az Európai Utazási Biztosítási ZRT-nél biztosítjuk. Irodánknál útlemondási (storno) biztosítás is köthető. Amennyiben segítségére lehetünk, keressen bennünket az alábbi linken:  kacsolat

MEGRENDELÉS - Egyhetes csillag vízitúra a Tiszaháton Tisza – Túr – Öreg Túr

Kedvezmények

Jelenleg nincs az Ön számára aktuálisan elérhető kedvezmény!

Fizetési mód

«
»