Exkluzív tengeri kajak vízitúra a Túr – Öreg Túr folyókon (3 napos – csoportoknak – egyedi időpontban)

Időtartam: 3 nap / 2 éjszaka
Folyó:
Részvételi díj:
52.700 Ft
Indulási időpontok:
Még nincs meghirdetett időpont.

Az exkluzív tengeri kajak vízitúránk a Túr – Öreg Túr folyókon egy legnépszerűbb vízitúra programunk exkluzív tengeri kajakokkal, minimum 20 fős csoportoknak, baráti társaságoknak, egyedi időpontban! 20 főnél kevesebben vízitúrázna exkluzív kajakokban? Válasszon nyilvános vízitúráinkból és igényeljen exkluzív kajakot!

Elege van már a hétvégi vízitúrázás nyüzsgéséből? Inkább kisebb csoportban vízitúrázna ? Szeretné kipróbálni a mai kor egyik legmodernebb, legkényelmesebb kajakjait, kenujait? Két folyón is kajakozna egy turnus alatt?

Akkor ezt a kajaktúra Önnek van kitalálva!

A Szabályozott Túr és Öreg Túr vízitúra az egyik legkedveltebb, legbiztonságosabb vízitúra a családok, iskolás csoportok körében. Ezt a kajaktúránkat azoknak a kalandvágyó vízitúrázóknak javasoljuk, akik szeretnék megismerni a Túr és az Öreg Túr folyó legszebb szakaszait. A Túr folyó egy viszonylag egyenes nyomvonalú, egyért könnyen kajakozható, lassú sodrású folyó. Szakaszai vadregényesek és érintetlenek, több strandolási lehetőséget is nyújtanak. Az Öreg Túr egy rendkívül vadregényes, biztonságos, a legtöbb esetben csak derékig érő folyócska. Szépségét a bedőlt fáknak, az érintetlen növény és állatvilágának, 2 helyen is érinthető nádasainak, vadregényességének köszönheti.

Választható exkluzív hajótípuskok:

1 személyes kajak: DAG TIWOK 440 SUN HILUXE

2 személyes kajak: DAG FREELAND LUX (egyben beülő nyílásos) és DAG BIWOK HILUXE (külön beülős)

3 személyes kenuk: RTM RIVIERA

Részvételi díj

52.700 Ft (előleg 40%), amely összeg tartalmazza:  4 napi sátorhely- és szállásdíjat Vidám Delfin kempingben vagy panzióban, a napi kétszeri étkezés költségét (reggeli és meleg, kétfogásos vacsora), az exkluzív tengeri kajak vagy kenu használati díját, a hajók oda- és visszaszállításának költségét, a vízitúravezetést.

A vízitúra ára panziós elhelyezéssel: 62.500 Ft.

Útvonal

Sonkád - Kölcse (12 fkm), Kishódos - Sonkád (15 fkm)

Távolság

27 fkm

Program

1.nap: Érkezés a Vidám Delfin Kempingbe. Vacsora, eligazítás.

2. nap: Felkészülés a vízitúrára, a kajakozás, kenuzás oktatása a vízibázison. Utazás busszal Sonkádra a Kisbukó-gáthoz,  vizitúra vadregényes Öreg Túron Sonkádtól Kölcséig, a “pap Túrjáig”.

3. nap: Vízitúra a szabályozott Túr folyón Kishódostól a sonkád mellett található kisbukógátig civilizációtól mentes, érintetlen folyószakaszon. Felejthetetlen vízitúra a hármas határtól a szabályozott Túr legfelső szakaszán. A kenutúra során több lehetőség van fürdeni, strandolni. Transzfer vissza a kempingbe. Hazautazás.

Fakultatív program a vízitúra után: önálló kerékpártúra, a tiszabecsi vízibázison kerékpár bérelhető, mellyel nagyszerű kirándulás tehető a 2019-ben újonnan aszfaltozott töltés tetején a tiszacsécsei Móricz házig, esetleg a tiszakóródi nagy bukógátig. A kenutúra ára a kerékpárbérlést nem tartalmazza.

 

20 főnél kisebb létszámú csoporttal vízitúrázna exkluzív kajakokban? Válasszon meghirdetett vízitúráinkból és igényeljen exkluzív kajakot! Válasszon hétköznapi vagy hétvégi 3 napos vízitúráink közül. 

Kipróbálná tengeri kajakunkat a Túr mellett a Tiszán is? Tekintse meg 4 napos  exkluzív tengeri kajak vízitúránkat! (4 napos –  csoportoknak – 3 folyó érintésével – egyedi időpontban) Részletekért kattintson ide

Hosszabb időre maradna? Próbálja ki exkluzív tengeri kajak vízitúránkat a Túr – Öreg Túr – Tisza folyókon (5 napos – csoportoknak – egyedi időpontban) Részletekért kattintson ide

Hétköznap nincs ideje, inkább hétvégén vízitúrázna? Próbálja ki hétvégi csillag vízitúránkat a Tisza és az Öreg Túr folyókon! Részletekért kattintson ide

Olcsóbb vízitúrát keres? Próbálja ki 3 napos hétköznapi vízitúránkat az Öreg Túr folyón. Részletekért kattintson ide

 

Kedvezmények

I. Állandó kedvezmény:

A gyerekkedvezmény életkortól függően alanyi jogon jár, megrendeléskor ne felejtse el megadni a gyerekek létszámát és korát. Az életkort a vízitúra előtti bejelentkezésnél igazolvánnyal, okirattal igazolni kell!
 1. Gyerekkedvezmény: (csak szülőkkel érkező gyerekeknek)
  • Gyerek 0-2,99 évig ingyenes
  • 3-5,99 évig 30%
  • 6-11,99 évig 20%

II. Választható kedvezmény:

Megrendeléskor az alábbi kedvezmények közül választhat. A kedvezmények nem összevonhatóak, ezek közül csak egy kedvezmény vehető igénybe.
 1. Ingyen vehet részt (19.-ként) a szervező azon a programon, amelyre 18 fő részvételi díját egy összegben határidőre befizette. Nagyobb csoportok esetében a 38., 57., 76., 95., 114. főnek ingyenes részvételt biztosítunk.
 2. 19 fő feletti létszám esetén 8%, 29 fő feletti létszám esetén 10% szervezési díjat biztosítunk, ingyenesség igénye nélkül.
 3. 10% kedvezményben részesül az a vízitúrázó vendégünk, aki március 31.-ig a teljes részvételi díjat egy összegben eljuttatja irodánkhoz.
 4. 5% kedvezményben részesül az a vízitúrázó vendégünk, aki április 30.-ig a teljes részvételi díjat egy összegben eljuttatja irodánkhoz.
 5. Azok a túrázók akik az elmúlt 2 évben részt vettek 2 vízitúránkon 5% kedvezményben részesülnek. Kérjük, megrendeléskor a megjegyzésbe írja be, mikor vízitúráztak velünk.

Tudnivalók

Tudnivalók a Vidám Delfin Vízitúrákról :

Indulási hely:

 • Találkozóhely a vízitúrák kiinduló állomásán van, Tiszabecs esetén a Vidám Delfin Kemping és Panzió, Vízibázis (Tiszabecs, Kis utca 21-27, Tel: +36 30 503 9069.
 • Kérésre a vonattal Nyíregyházára vagy Fehérgyarmatra érkező csoportok utaztatását külön díjazás ellenében különjáratú autóbuszokkal lebonyolítjuk: (Az árak egy útra értendők!)
Fehérgyarmatról Autóbuszaink Nyíregyházáról
32.400 Ft 8-9 Fős mikrobusz 76.800 Ft
50.400 Ft 19 fős mikrobusz 113.400 Ft
74.400 Ft 45 fős busz 170.400 Ft

Általános tudnivalók:

  • A vízitúrák előtt OKTATÁSBAN részesítünk mindenkit, aki ezt igényli, utána pedig a gyakorlás során a résztvevők kiválaszthatják a számukra szimpatikus hajótípust túrájukhoz.
  • Választható hajótípusok: 2-3-4 személyes kenuk , 1-2 személyes túra kajakok. Felár ellenében 1-2 személyes tengeri kajakokat és 3 személyes tengeri kenut tudunk biztosítani. A felár mértékéről információt és képeket a tengeri hajókról a túra leírása alatt talál! Lást a kajak-kenu kölcsönzés oldalon!
  • Programjaink a meghirdetett turnus első napján 14 órától kezdődnek és az utolsó nap kb. 17 óráig tartanak.
  • A megérkezés napján az alábbi programokat ajánljuk: 14-18 óra között megérkezés, bejelentkezés a túrára, 18 órakor vacsora. Későn érkező vízitúrázóinknak 21:00 óráig van lehetőségünk eltenni a vacsorát.
  • Egy napos vízitúra esetén reggel 8:30-ra kell megérkezni.
  • A kempingezéshez javasolt felszerelések, melyekről a túrázónak magának kell gondoskodnia: sátor, hálózsák, matrac, polifoam, elemlámpa, tisztálkodási eszközök, személyes tárgyak, napsütés elleni szerek, hosszú póló, sapka (vászon), esőkabát, vízhatlan zsákok, hordó vagy vödör lezárható tetővel (az uticsomag szárazon tartása érdekében) zsineg, kikötő kötél 5 méteres, víztároló edény, stb.
Vízhatlan csomag készítéséhez 30 l-es műanyag hordó bérelhető 800 Ft/darab/nap áron.
 • A programok résztvevői saját elhatározásukból és saját felelősségükre vesznek részt! Kiskorú vendégeink szülői engedéllyel túrázhatnak. A részvétel feltétele az úszástudás!
 • A vízitúra indításához szükséges minimális létszám 20 fő, mely létszám nem egy csoporton belül, hanem az adott turnusra összesen jelentkezők száma. Ennek hiányában az utazási iroda felajánlhat azonos időpontban hasonló túrán való részvételt. Kisebb létszámú csoportok a katalógusban nem meghirdetett időpontban felár ellenében jelentkezhetnek: 7-9 fő esetén: 50%, 10-14 fő esetén: 40%, 15-19 fő esetén 25 % felár fizetendő.
  A túra részvételi díja nem tartalmazza a 30 l-es vízhatlan hordó díját, melyet a helyszínen a recepción tudnak majd igényelni. Szoktuk javasolni hogy a túrázók ebben tartsák az olyan dolgaikat, amelyeket egy esetleges borulás esetén nem szeretnének hogy a folyó alján kössenek ki (pl telefon). Amit szoktunk még javasolni a hordóba: - napközbeni ennivaló, ami nem romlandó (rágcsálnivaló, müzli, előre csomagolt péksütemény, pogácsa, szendvics stb.) - FOLYADÉK (egész napra való), - napvédő krém - szúnyogriasztó - 1 váltás ruha, (borulás esetén) - 1 törölköző (borulás vagy fürdőzés miatt) - esőkabát (ritkán van rá szükség, de javasolt) -   És ajánlatos valami fejfedő, kalap Szoktuk javasolni a fürdőruhát, amit már az indulás előtt a ruházat alá fel lehet venni, így egy megálló alkalmával jó idő esetén fürdőzésre is van lehetőség. Valamint fontos a cipőről is szót említeni. Amennyiben van valakinek vízicipője érdemes hozni. Mindenképpen olyan cipőre van szükség, amit nem sajnálnak, ugyanis előfordulhat az hogy egy hajóba történő beszálláskor be kell lépni a folyóba. Fontos hogy fogja a lábat és egy ilyen folyóba történő belépéskor ne maradjon a folyó alján (mint pl. egy könnyen lecsúszó lábujjközös papucs). A fenék alá javasolt szivacs vagy párna, hogy kényelmesebb legyen az ülés.

Jelentkezés:

 • On-line, az adott vízitúránál a "jelentkezem az útra" gomb megnyomása után.
 •  Személyesen vagy telefonos egyeztetés után az utazási irodánkhoz eljuttatott írásos megrendelővel lehet, mellyel az utat opcióba helyezzük. Ha a megrendelő beérkezésének időpontjától számított 5 napon belül az előleg nem érkezik meg irodánkhoz, az opcióba helyezés törlődik.
 • Foglalás 40 % előleg befizetésével történik, mely egyben az  utazási szerződés elfogadását is jelenti. Az aláírt utazási szerződésünket az előleg befizetésének idejében mindenképp küldje el részünkre! A részvételi díj fennmaradó részét pedig a vízitúra helyszínén szíveskedjen munkatársunknak kifizetni.

Befizetési lehetőségek

 • Készpénzzel a Vidám Delfin Utazási Irodában (4400 Nyíregyháza, Szent Miklós tér 7.)
 • Belföldi postai utalványon ugyanerre a címre.
 • Az otp 11744003-24466143-es bankszámla számra átutalással. Kérjük, utalásnál a közleményben csak a megrendelés számát tüntesse fel!

Nyitva tartás

Irodánk hétfőtől - péntekig 9-17 óráig tart nyitva.

Biztosítás

A részvételi díjaink biztosítást nem tartalmaznak, de megkötésüket feltétlenül javasoljuk irodánkban. Utasainkat külön díjazás ellenében betegség-, baleset-és poggyászkár esetére az Európai Utazási Biztosítási ZRT-nél biztosítjuk. Irodánknál útlemondási (storno) biztosítás is köthető.

Transzfer:

A tiszai vízitúra célállomásokról a személyek visszautaztatását vállaljuk autóbuszokkal az alábbi árakon: Szatmárcseke: 3.000 Ft/fő, Tivadar 3.600 Ft/fő, Gergelyiugornya: 4.800 Ft/fő, Tiszaadony 6.000 Ft/fő. A transzfer igényt a vízitúrára való bejelentkezéskor a tiszabecsi recepción kell igényelni.  

Amennyiben segítségére lehetünk, keressen bennünket az alábbi linken:  kapcsolat    

«
»