Vadvízi ukrajnai vízitúra a Tisza folyón 3 nap alatt

Javasoljuk azoknak a csoportoknak, baráti társaságoknak, akik a Tisza leggyengébben vadvíznek minősített szakaszát egy kicsit gyorsabban, sportosabban, 2 nap alatt szeretnék a Tiszán kenuzva megnézni. A Tisza itt még nem szorítják töltések közé, így azon vízitúrázva jól látható a kárpátaljai táj. Kimondottan hangulatos egy olyan folyón kenutúrázni, ahol az két- háromfelé ágazik, majd ismét összefolyik, a víz pedig sokszor olyan tiszta, hogy szabad szemmel jól látható a sekély folyó kavicsos medre. A Tiszának a Bustyaháza – Tiszabecs közötti része, merev felépítésű hajókkal (kajak, kenu) még biztonságosan hajózható. A kenutúrán való részvétel alapfeltétele, hogy hajóegységenként, kenunként legalább 1 fő tapasztalt kormányos legyen. Ezt a vízitúrát zárt csoportok kapcsolhatják minden Magyarországról induló kenutúrához, az egyéni jelentkezők választhatják a meghirdetett időpontban. Két nap alatt 70 km lekenuzása az átlagosnál sportosabb igénybevételt jelent a túrázóknak.

A túrát 25 fő jelentkezése esetén bármikor indítjuk.

Részvételi díj

20.750 Ft (előleg 40%), amely összeg tartalmazza a sátorhely és szállásdíjat kempingekben, ahol ez lehetséges,(Ukrajnában első nap önellátás!) a napi kétszeri étkezés költségét, a hajók Bustyaházára szállításának,Tiszabecsről pedig visszaszállításának költségét, mentőmellény bérleti díját, a résztvevők autóbusszal Bustyaházára utaztatásának díját, a 3 napi hajóhasználati díjat, a csomagok szárazföldi szállításának díját, az ideiglenes határnyitás költségét, a túravezetők, oktatók tiszteletdíját.

Az ukrajnai vízitúrákra jelentkezőktől az előleg befizetésekor kérjük az alábbi adatokat: név, lakcím, útlevelük száma, születési dátum.

Útvonal

Tiszabecs, Bustyaháza (autóbusz), Huszt (25 km), Tiszabecs (25 km).

Távolság

kb. 70 km

Program

1. nap: Érkezés a Vidám Delfin Kempingbe felkészítés a vízitúrára, ismerkedési est.

2. nap: Reggeli kora reggel, összepakolás, határátlépés, utazás busszal Bustyaházára. Vízreszállás előtt a kajakozás és kenuzás elméleti és gyakorlati oktatása. Vízitúra a gyenge vadvíznek minősített Tisza legfelső, még merev testű hajókkal túrázható szakaszán Husztig. Táborállítás a nomád, Tisza melletti táborhelyen.

3. nap: Vízitúra Huszttól Tiszabecsig a még mindig enyhe vadvizű Tiszán festői hegyek, sziklafalak mellett elhaladva. Határátlépés a vízen, ahol ideiglenes határátkelőhelyet nyitunk (csak az indulás előtt min. 60 nappal történő jelentkezés esetén). Hazautazás.

Minden ukrajnai kenutúrához kapcsolható fakultatív program: Kirándulás a Fekete Tisza forrásához busszal, majd katonai GAZ 66-os terepjárókkal.Közben a huszti vár megtekintése, rövid pihenő az Európa közepe emlékműnél, a Fehér Tisza és Fekete Tisza összefolyásának megtekintése.

Időtartam: +1 nap.

Részvételi díj: 11 000 Ft

Kedvezmények

I. Állandó kedvezmény

A gyerekkedvezmény életkortól függően alanyi jogon jár, megrendeléskor ne felejtse el megadni a gyerekek létszámát és korát. Az életkort a vízitúra előtti bejelentkezésnél igazolvánnyal, okirattal igazolni kell!  
 1. Gyerekkedvezmény: (csak szülőkkel érkező gyerekeknek)
  • Gyerek 0-3 évig ingyenes
  • 3-6 évig 30%
  • 6-12 évig 20%

II. Választható kedvezmény

Megrendeléskor az alábbi kedvezmények közül választhat. A kedvezmények nem összevonhatóak, ezek közül csak egy kedvezmény vehető igénybe.  
 1. Ingyen vehet részt (19.-ként) a szervező azon a programon, amelyre 18 fő részvételi díját egy összegben határidőre befizette. Nagyobb csoportok esetében a 38., 57., 76., 95., 114. főnek ingyenes részvételt biztosítunk.
 2. 19 fő feletti létszám esetén 8%, 29 fő feletti létszám esetén 10% szervezési díjat biztosítunk, ingyenesség igénye nélkül.
 3. 10% kedvezményben részesül az a vízitúrázó vendégünk, aki március 31.-ig a teljes részvételi díjat egy összegben eljuttatja irodánkhoz.
 4. 5% kedvezményben részesül az a vízitúrázó vendégünk, aki április 30.-ig a teljes részvételi díjat egy összegben eljuttatja irodánkhoz.
 5. A június 13. előtti, vagy augusztus 22. utáni egyhetes, teljes szolgáltatást (étkezést, kempinget, csomagszállítást) igénybe vevő turnusok részvételi díjából 2500 Ft/fő.
 6. Legalább 2 éve nyilvántartásunkban szereplő utasaink 5% kedvezményben részesülnek. Kérjük, megrendeléskor a megjegyzésbe írja be, mikor utazott velünk.
 

Tudnivalók

Indulási hely

 • Találkozóhely a túrák kiinduló állomásán van, Tiszabecs esetén a Vidám Delfin Kemping és Panzió (Tiszabecs, Kis u 21-27, Tel: +36 30 503 9069.
 • Kérésre a vonattal Nyíregyházára vagy Fehérgyarmatra érkező csoportok utaztatását külön díjazás ellenében különjáratú autóbuszokkal lebonyolítjuk: (Az árak egy útra értendők!)
Fehérgyarmatról Autóbuszaink Nyíregyházáról
12.000 Ft 8-9 Fős mikrobusz 29.100 Ft
18.900 Ft 19 fős mikrobusz 43.000 Ft
28.300 Ft 45 fős busz 66.000 Ft
 

Általános tudnivalók

  • A vízitúrák előtt OKTATÁSBAN részesítünk mindenkit, aki ezt igényli, utána pedig a gyakorlás során a résztvevők kiválaszthatják a számukra szimpatikus hajótípust túrájukhoz.
  • Választható hajótípusok: 2-3-4 személyes indián kenuk és túra kenuk, 1-2 személyes túra kajakok. Lást a kajak-kenu kölcsönzés oldalon!
  • Programjaink a meghirdetett turnus első napján 14 órától kezdődnek és az utolsó nap 14 óráig tartanak.
  • A megérkezés napján az alábbi programokat ajánljuk: 14-18 óra között megérkezés, bejelentkezés a túrára, 18 órakor vacsora, 21 órától önszerveződéssel ismerkedési est.
  • A kempingezéshez javasolt felszerelések, melyekről a túrázónak magának kell gondoskodnia: sátor, hálózsák, matrac, polifoam, elemlámpa, tisztálkodási eszközök, személyes tárgyak, napsütés elleni szerek, hosszú póló, sapka(vászon), esőkabát, vízhatlan zsákok, zsineg, víztároló edény, stb.
Vízhatlan csomag készítéséhez 30l-res műanyag hordó bérelhető 400 Ft/darab/nap áron.
 • A programok résztvevői saját elhatározásukból és saját felelősségükre vesznek részt! Kiskorú vendégeink szülői engedéllyel túrázhatnak. A részvétel feltétele az úszástudás!
 • A túra indításához szükséges minimális létszám 25 fő, mely létszám nem egy csoporton belül, hanem az adott turnusra összesen jelentkezők száma. Ennek hiányában az utazási iroda felajánlhat azonos időpontban hasonló túrán való részvételt. Kisebb létszámú csoportok a katalógusban nem meghirdetett időpontban felár ellenében jelentkezhetnek: 10-14 fő esetén: 50%, 15-19 fő esetén: 30%, 20-24 fő esetén 15% felár fizetendő.

Jelentkezés

 • Jelentkezni személyesen vagy telefonos egyeztetés után az utazási irodánkhoz eljuttatott írásos megrendelővel lehet, mellyel az utat opcióba helyezzük. Ha a megrendelő beérkezésének időpontjától számított 5 napon belül az előleg nem érkezik meg irodánkhoz, az opcióba helyezés törlődik.
 • Foglalás 40 % előleg befizetésével történik, mely egyben az  utazási szerződés elfogadását is jelenti. Az aláírt utazási szerződésünket az előleg befizetésének idejében, a részvételi díj fennmaradó részét pedig az indulás előtt 30 nappal szíveskedjen eljuttatni irodánkhoz.

Befizetési lehetőségek

 • Készpénzzel a Vidám Delfin Utazási Irodában (4400 Nyíregyháza, Szent Miklós tér 7.)
 • Belföldi postai utalványon ugyanerre a címre.
 • Az CIB 11100702-11243791-01000003-es bankszámlaszámra átutalással,
 • vagy internetes fizetéshez használható bankkártyával az on-line foglalással egybekötve azonnal. (fejlesztés alatt)

Nyitva tartás

Irodánk hétfőtől - péntekig 9-17 óráig tart nyitva.

Biztosítás

A részvételi díjaink biztosítást nem tartalmaznak, de megkötésüket feltétlenül javasoljuk irodánkban. Utasainkat külön díjazás ellenében betegség-, baleset-és poggyászkár esetére az Európai Utazási Biztosítási ZRT-nél biztosítjuk. Irodánknál útlemondási (storno) biztosítás is köthető.

MEGRENDELÉS - Vadvízi ukrajnai vízitúra a Tisza folyón 3 nap alatt

Részvételi díj:
20750 Ft/fő

Kedvezmények

Az alábbi kedvezmények közül válassza ki a számára legkedvezőbbet, amire jogosult.
A lenti kedvezmények közül CSAK EGY VEHETŐ IGÉNYBE, a kedvezmények össze nem vonhatók.

Fizetési mód

«
»