Tisza forrástúra rafting – trekking

Időtartam: 7 nap / 6 éjszaka
Folyó:
Részvételi díj:
47.500 Ft
Indulási időpontok:
Még nincs meghirdetett időpont.

A Tisza forrástúránkkal olyan mesébe illő tájra juthat el, amit a turisták még csak most kezdenek felfedezni. Programunkon megismerhetik az érintetlen vadregényes Tisza forrásvidékét gyalogosan és vadvízen leereszkedve egyaránt. A vadvízi evezéshez szükséges felszerelést (gumi, hajó, lapát, bukósisak, neoprén ruha, mentőmellény, saru, stb.) irodánk biztosítja. A raftingtúrákat 12-20 fős csoportokban indítjuk. Aki már vízitúrázott kenuban, bátran elindulhat felfedezni Kárpátalja varázslatos vidékét.
Szakembereink a táj legkiválóbb ismerői, a legmodernebb felszerelésekkel oktatnak és mindenben segítségre lesznek, hogy gondtalanul élvezhesse a természet nyújtotta lehetőségeket.

A túrát 25 fő jelentkezése esetén bármikor indítjuk.

Részvételi díj

47.500 Ft/fő, amely összeg tartalmazza a felszerelés bérleti díját, Tiszabecsről a busszal utazás költségét, kempingben történő elszállásolást (ahol ez lehetséges), túravezető tiszteletdíját, videofelvétel készítésének költségét. Az étkezés a túra során minden állomáson megoldható, ennek díja kb.: 12-17.000 Ft.

Útvonal

Rahó - Kosztilivka - Aknaszlatina - Bustyaháza - Huszt - Nagyszőlős - Tiszabecs

Távolság

150 fkm

Program

1.nap: Érkezés Tiszabecsre a Vidám Delfin Kempingbe a délutáni órákban. Vacsora után ismerkedési est, tábortűz.

2. nap: Reggeli után határátlépés utazás busszal, majd katonai terepjárókkal a fekete Tisza forrásához. Utazás közben Husz vára, Técső és Európa közepe emlékmű megtekintése. Táborhely a forrás fölött található nomád hegyoldalon.

3. nap: Táborbontást követően utazás busszal Kosztilivkára. Vadkemping. Délután vadvízi evezés oktatás. Vacsora.

4. nap: Gyalogtúra a Fehér-Tisza forrásához (kb. 6 óra). Délután vadvízi evezés gumicsónakokkal (kb. 3-4 óra).

5. nap: Egész napos vadvízi evezés a román – ukrán szakaszon (kb. 7-8 óra). Táborozás Aknaszlatinán.

6. nap: Délelőtt fürdőzés a sós bányatóban. Du. vadvízi evezés Bustyaházáig, vacsora.

7. nap: Reggeli, vízitúra Nagyszőlősig. Este fakultatív borospince látogatás. 8. nap: Vízitúrázás a határig, érkezés a Vidám Delfin Kempingbe. Az ukrajnai vízitúrák esetében az árak és a program változtatásának jogát fenntartjuk.

Kedvezmények

I. Állandó kedvezmény

A gyerekkedvezmény életkortól függően alanyi jogon jár, megrendeléskor ne felejtse el megadni a gyerekek létszámát és korát. Az életkort a vízitúra előtti bejelentkezésnél igazolvánnyal, okirattal igazolni kell!  
 1. Gyerekkedvezmény: (csak szülőkkel érkező gyerekeknek)
  • Gyerek 0-3 évig ingyenes
  • 3-6 évig 30%
  • 6-12 évig 20%

II. Választható kedvezmény

Megrendeléskor az alábbi kedvezmények közül választhat. A kedvezmények nem összevonhatóak, ezek közül csak egy kedvezmény vehető igénybe.  
 1. Ingyen vehet részt (19.-ként) a szervező azon a programon, amelyre 18 fő részvételi díját egy összegben határidőre befizette. Nagyobb csoportok esetében a 38., 57., 76., 95., 114. főnek ingyenes részvételt biztosítunk.
 2. 19 fő feletti létszám esetén 8%, 29 fő feletti létszám esetén 10% szervezési díjat biztosítunk, ingyenesség igénye nélkül.
 3. 10% kedvezményben részesül az a vízitúrázó vendégünk, aki március 31.-ig a teljes részvételi díjat egy összegben eljuttatja irodánkhoz.
 4. 5% kedvezményben részesül az a vízitúrázó vendégünk, aki április 30.-ig a teljes részvételi díjat egy összegben eljuttatja irodánkhoz.
 5. A június 13. előtti, vagy augusztus 22. utáni egyhetes, teljes szolgáltatást (étkezést, kempinget, csomagszállítást) igénybe vevő turnusok részvételi díjából 2500 Ft/fő.
 6. Legalább 2 éve nyilvántartásunkban szereplő utasaink 5% kedvezményben részesülnek. Kérjük, megrendeléskor a megjegyzésbe írja be, mikor utazott velünk.
 

Tudnivalók

Indulási hely

 • Találkozóhely a túrák kiinduló állomásán van, Tiszabecs esetén a Vidám Delfin Kemping és Panzió (Tiszabecs, Kis u 21-27, Tel: +36 30 503 9069.
 • Kérésre a vonattal Nyíregyházára vagy Fehérgyarmatra érkező csoportok utaztatását külön díjazás ellenében különjáratú autóbuszokkal lebonyolítjuk: (Az árak egy útra értendők!)
Fehérgyarmatról Autóbuszaink Nyíregyházáról
12.000 Ft 8-9 Fős mikrobusz 29.100 Ft
18.900 Ft 19 fős mikrobusz 43.000 Ft
28.300 Ft 45 fős busz 66.000 Ft
 

Általános tudnivalók

  • A vízitúrák előtt OKTATÁSBAN részesítünk mindenkit, aki ezt igényli, utána pedig a gyakorlás során a résztvevők kiválaszthatják a számukra szimpatikus hajótípust túrájukhoz.
  • Választható hajótípusok: 2-3-4 személyes indián kenuk és túra kenuk, 1-2 személyes túra kajakok. Lást a kajak-kenu kölcsönzés oldalon!
  • Programjaink a meghirdetett turnus első napján 14 órától kezdődnek és az utolsó nap 14 óráig tartanak.
  • A megérkezés napján az alábbi programokat ajánljuk: 14-18 óra között megérkezés, bejelentkezés a túrára, 18 órakor vacsora, 21 órától önszerveződéssel ismerkedési est.
  • A kempingezéshez javasolt felszerelések, melyekről a túrázónak magának kell gondoskodnia: sátor, hálózsák, matrac, polifoam, elemlámpa, tisztálkodási eszközök, személyes tárgyak, napsütés elleni szerek, hosszú póló, sapka(vászon), esőkabát, vízhatlan zsákok, zsineg, víztároló edény, stb.
Vízhatlan csomag készítéséhez 30l-res műanyag hordó bérelhető 400 Ft/darab/nap áron.
 • A programok résztvevői saját elhatározásukból és saját felelősségükre vesznek részt! Kiskorú vendégeink szülői engedéllyel túrázhatnak. A részvétel feltétele az úszástudás!
 • A túra indításához szükséges minimális létszám 25 fő, mely létszám nem egy csoporton belül, hanem az adott turnusra összesen jelentkezők száma. Ennek hiányában az utazási iroda felajánlhat azonos időpontban hasonló túrán való részvételt. Kisebb létszámú csoportok a katalógusban nem meghirdetett időpontban felár ellenében jelentkezhetnek: 10-14 fő esetén: 50%, 15-19 fő esetén: 30%, 20-24 fő esetén 15% felár fizetendő.

Jelentkezés

 • Jelentkezni személyesen vagy telefonos egyeztetés után az utazási irodánkhoz eljuttatott írásos megrendelővel lehet, mellyel az utat opcióba helyezzük. Ha a megrendelő beérkezésének időpontjától számított 5 napon belül az előleg nem érkezik meg irodánkhoz, az opcióba helyezés törlődik.
 • Foglalás 40 % előleg befizetésével történik, mely egyben az  utazási szerződés elfogadását is jelenti. Az aláírt utazási szerződésünket az előleg befizetésének idejében, a részvételi díj fennmaradó részét pedig az indulás előtt 30 nappal szíveskedjen eljuttatni irodánkhoz.

Befizetési lehetőségek

 • Készpénzzel a Vidám Delfin Utazási Irodában (4400 Nyíregyháza, Szent Miklós tér 7.)
 • Belföldi postai utalványon ugyanerre a címre.
 • Az CIB 11100702-11243791-01000003-es bankszámlaszámra átutalással,
 • vagy internetes fizetéshez használható bankkártyával az on-line foglalással egybekötve azonnal. (fejlesztés alatt)

Nyitva tartás

Irodánk hétfőtől - péntekig 9-17 óráig tart nyitva.

Biztosítás

A részvételi díjaink biztosítást nem tartalmaznak, de megkötésüket feltétlenül javasoljuk irodánkban. Utasainkat külön díjazás ellenében betegség-, baleset-és poggyászkár esetére az Európai Utazási Biztosítási ZRT-nél biztosítjuk. Irodánknál útlemondási (storno) biztosítás is köthető.
«
»