Egyhetes csillag vízitúra a Tiszaháton Tisza – Túr – Öreg Túr

Időtartam: 7 nap / 6 éjszaka
Folyó:
Részvételi díj:
38.900 Ft
Indulási időpontok:
2021.06.18. - 2021.06.24.
2021.07.09. - 2021.07.15.
2021.07.30. - 2021.08.05.
2021.08.20. - 2021.08.26.

Legkedveltebb vízitúra programunk a Szabályozott Túr, az Öreg Túr és a Felső-Tisza legszebb szakaszaival! 7 nap alatt 3 különböző folyót is bebarangolhat kenuval vagy kajakkal ezen a programon. Ezt a különleges vízitúránkat azok számára javasoljuk, akiknek fontos szempont, hogy egy héten keresztül minden nap a Felső-Tisza legkomfortosabb kempingjébe vagy panziójába térjenek vissza kenutúráikról sátraikba vagy zuhanyzós szobáikba. Tiszabecsről kivitelezhető, hogy a Tiszán, szabályozott Túron és az Öreg Túron is vízitúrázzunk, az utaztatást autóbuszokkal biztosítjuk. Utazásaink során még szárazföldön is betekintést nyújtunk az ország keleti csücskének, a Tiszahátnak kultúrtörténeti látványosságaiba. Ez a vízitúránk büszkélkedhet a legváltozatosabb és legkedveltebb vízitúra címmel!

Részvételi díj

38.900 Ft (előleg 40%), amely összeg tartalmazza a 6 napi sátorhely és szállásdíjat kempingben vagy panzióban, a napi kétszeri étkezés költségét (reggeli és meleg, kétfogásos vacsora), a kajak és kenu használati díját, a kenuk visszaszállításának költségét, és a vízitúravezetést.

A vízitúra panzióban történő elhelyezéssel: 49.950 Ft

Útvonal

Kölcse - Túristvándi (14 fkm), Tiszabecs - Szatmárcseke (24 fkm), Nagyhódos - Sonkád (17 fkm), Sonkád - Kölcse (12 fkm), Szatmárcseke - Tivadar (15 fkm)

Távolság

82 fkm

Program

1. nap: érkezés a Vidám Delfin Kempingbe, vacsora, eligazítás.

2. nap: Délelőtt felkészülés a vízitúrára, kajak kenu oktatás a vízibázison. Utazás busszal Kölcsére, vizitúra az Öreg Túr Kölcse Túristvándi közötti kalandos, bedőlt fákkal színesített, nádasokon átvezető szakaszán. A célállomásnál a Túristvándi vízimalom megtekintése *(opcionális). Buszos transzfer vissza a kempingbe. Hazautazás közben megtekintjük Tiszacsécsén Móricz Zsigmond szülőházát.*(opcionális)

3. nap: Kenutúra a Tisza legfelső magyar szakaszán a még kavicsos partszakaszokkal büszkélkedő Tisza Tiszabecs Szatmárcseke közötti részén (24 fkm). Szatmárcsekén a híres csónakfejfás temető megtekintése. *(opcionális) Érkezés vissza a kempingbe.

4. nap: Vízitúra Nagyhódostól a szabályozott Túr folyó legfelső érintetlen szakaszán a sonkádi kis bukógátig.   Strandolás után utazás busszal a kempingbe.

5. nap: Utazás busszal Sonkádra, vízitúra a kalandos, vadregényes Öreg Túr folyón a sonkádi Kis Bukógáttól Kölcséig, a folyó legfelső szakaszán. Buszos transzfer vissza a vízibázisra.

6. nap: vízitúra a Tisza legszebb, leggyönyörűbb szakaszán Szatmárcseke és Tivadar között (15 fkm). Itt a folyó minden kanyarban aranysárga homokpartokkal várja a fürdőzni, napozni, romantikus környezetre vágyó vízitúrázókat. Transzfer vissza a kempingbe.

7. nap: délelőtt strandolás, fürdőzés a tiszabecsi szabadstrandon, fakultatív kerékpártúra, hazautazás.

Fakultatív program a vízitúra után: önálló kerékpártúra, a tiszabecsi vízibázison kerékpár bérelhető, mellyel nagyszerű kirándulás tehető a 2019-ben újonnan aszfaltozott töltés tetején a tiszacsécsei Móricz házig, esetleg a tiszakóródi nagy bukógátig. A kenutúra ára a kerékpárbérlést nem tartalmazza.

*Opcionális: A csoport egységes kérése és előzetes bejelentése esetén. 

Nincs ideje egyhetes vízitúrára? Próbálja ki se nem rövid, se nem hosszú vízitúránkat! Részletekért kattintson ide

A vízitúra mellett pihenéssel szeretné tölteni a szabadidejét? Részletekért kattintson is 

 

 

Kedvezmények

I. Állandó kedvezmény

A gyerekkedvezmény életkortól függően alanyi jogon jár, megrendeléskor ne felejtse el megadni a gyerekek létszámát és korát. Az életkort a vízitúra előtti bejelentkezésnél igazolvánnyal, okirattal igazolni kell!  
 1. Gyerekkedvezmény: (csak szülőkkel érkező gyerekeknek)
  • Gyerek 0-2,99 évig ingyenes
  • 3-5,99 évig 30%
  • 6-11,99 évig 20%

II. Választható kedvezmény

Megrendeléskor az alábbi kedvezmények közül választhat. A kedvezmények nem összevonhatóak, ezek közül csak egy kedvezmény vehető igénybe.  
 1. Ingyen vehet részt (19.-ként) a szervező azon a programon, amelyre 18 fő részvételi díját egy összegben határidőre befizette. Nagyobb csoportok esetében a 38., 57., 76., 95., 114. főnek ingyenes részvételt biztosítunk.
 2. 19 fő feletti létszám esetén 8%, 29 fő feletti létszám esetén 10% szervezési díjat biztosítunk, ingyenesség igénye nélkül.
 3. 10% kedvezményben részesül az a vízitúrázó vendégünk, aki március 31.-ig a teljes részvételi díjat egy összegben eljuttatja irodánkhoz.
 4. 5% kedvezményben részesül az a vízitúrázó vendégünk, aki április 30.-ig a teljes részvételi díjat egy összegben eljuttatja irodánkhoz.
 5. A június 13. előtti, vagy augusztus 22. utáni egyhetes, teljes szolgáltatást (étkezést, kempinget, csomagszállítást) igénybe vevő turnusok részvételi díjából 2500 Ft/fő.
 6. Legalább 2 éve nyilvántartásunkban szereplő utasaink 5% kedvezményben részesülnek. Kérjük, megrendeléskor a megjegyzésbe írja be, mikor utazott velünk.
 

Tudnivalók

Tudnivalók a Vidám Delfin Vízitúrákról :

Indulási hely:

 • Találkozóhely a vízitúrák kiinduló állomásán van, Tiszabecs esetén a Vidám Delfin Kemping és Panzió (Tiszabecs, Kis u 21-27, Tel: +36 30 503 9069.
 • Kérésre a vonattal Nyíregyházára vagy Fehérgyarmatra érkező csoportok utaztatását külön díjazás ellenében különjáratú autóbuszokkal lebonyolítjuk: (Az árak egy útra értendők!)
Fehérgyarmatról Autóbuszaink Nyíregyházáról
13.000 Ft 8-9 Fős mikrobusz 31.500 Ft
20.500 Ft 19 fős mikrobusz 46.000 Ft
30.500 Ft 45 fős busz 69.000 Ft
 

Általános tudnivalók:

  • A vízitúrák előtt OKTATÁSBAN részesítünk mindenkit, aki ezt igényli, utána pedig a gyakorlás során a résztvevők kiválaszthatják a számukra szimpatikus hajótípust túrájukhoz.
  • Választható hajótípusok: 2-3-4 személyes kenuk , 1-2 személyes túra kajakok. Lást a kajak-kenu kölcsönzés oldalon!
  • Programjaink a meghirdetett turnus első napján 14 órától kezdődnek és az utolsó nap 14 óráig tartanak.
  • A megérkezés napján az alábbi programokat ajánljuk: 14-18 óra között megérkezés, bejelentkezés a túrára, 18 órakor vacsora.
  • Egy napos vízitúra esetén reggel 8:30-ra kell megérkezni.
  • A kempingezéshez javasolt felszerelések, melyekről a túrázónak magának kell gondoskodnia: sátor, hálózsák, matrac, polifoam, elemlámpa, tisztálkodási eszközök, személyes tárgyak, napsütés elleni szerek, hosszú póló, sapka (vászon), esőkabát, vízhatlan zsákok, hordó vagy vödör lezárható tetővel (az uticsomag szárazon tartása érdekében) zsineg, kikötő közél 5 méteres, víztároló edény, stb.
Vízhatlan csomag készítéséhez 30 l-es műanyag hordó bérelhető 400 Ft/darab/nap áron.
 • A programok résztvevői saját elhatározásukból és saját felelősségükre vesznek részt! Kiskorú vendégeink szülői engedéllyel túrázhatnak. A részvétel feltétele az úszástudás!
 • A túra indításához szükséges minimális létszám 25-35 fő, mely létszám nem egy csoporton belül, hanem az adott turnusra összesen jelentkezők száma. Ennek hiányában az utazási iroda felajánlhat azonos időpontban hasonló túrán való részvételt. Kisebb létszámú csoportok a katalógusban nem meghirdetett időpontban felár ellenében jelentkezhetnek: 10-14 fő esetén: 50%, 15-19 fő esetén: 30%, 20-24 fő esetén 15% felár fizetendő.

Jelentkezés:

 • On-line, az adott vízitúránál a "jelentkezem az útra" gomb megnyomása után.
 •  Személyesen vagy telefonos egyeztetés után az utazási irodánkhoz eljuttatott írásos megrendelővel lehet, mellyel az utat opcióba helyezzük. Ha a megrendelő beérkezésének időpontjától számított 5 napon belül az előleg nem érkezik meg irodánkhoz, az opcióba helyezés törlődik.
 • Foglalás 40 % előleg befizetésével történik, mely egyben az  utazási szerződés elfogadását is jelenti. Az aláírt utazási szerződésünket az előleg befizetésének idejében mindenképp küldje el részünkre! A részvételi díj fennmaradó részét pedig a vízitúra helyszínén szíveskedjen munkatársunknak kifizetni.

Befizetési lehetőségek

 • Készpénzzel a Vidám Delfin Utazási Irodában (4400 Nyíregyháza, Szent Miklós tér 7.)
 • Belföldi postai utalványon ugyanerre a címre.
 • Az CIB 11100702-11243791-01000003-es bankszámla számra átutalással,
 • vagy internetes fizetéshez használható bankkártyával az on-line foglalással egybekötve azonnal. (fejlesztés alatt)

Nyitva tartás

Irodánk hétfőtől - péntekig 9-17 óráig tart nyitva.

Biztosítás

A részvételi díjaink biztosítást nem tartalmaznak, de megkötésüket feltétlenül javasoljuk irodánkban. Utasainkat külön díjazás ellenében betegség-, baleset-és poggyászkár esetére az Európai Utazási Biztosítási ZRT-nél biztosítjuk. Irodánknál útlemondási (storno) biztosítás is köthető. Amennyiben segítségére lehetünk, keressen bennünket az alábbi linken:  kacsolat

MEGRENDELÉS - Egyhetes csillag vízitúra a Tiszaháton Tisza – Túr – Öreg Túr

Kedvezmények

Az alábbi kedvezmények közül válassza ki a számára legkedvezőbbet, amire jogosult.
A lenti kedvezmények közül CSAK EGY VEHETŐ IGÉNYBE, a kedvezmények össze nem vonhatók.

Fizetési mód

«
»